Navigacija Life
Portal EcoLex Life

EcoClipping - Pomoč

EcoClipping pomoč

Postopek določitve spremljanja pravnih področij

Kako si določite pravna področja, ki jih želite spremljati in biti obveščeni o njihovih novostih in spremembah?

Sam postopek določitve pravnih področij je popolnoma enostaven:

1. Pod zavihkom "Moja področja" si izberete pravna področja (npr. »Eko novice«, »Ohranjanje narave«, »Okoljske nesreče«, itd.), s katerih želite biti obveščeni o novostih. Področij za izbiro je 30.

2. Ko ste si izbrali področja, lahko preizkusite, kakšne zadetke bi z izbranih področij dobili v določenem preteklem obdobju, npr. v zadnjem letu:

- S klikom na gumb Preizkusi boste dobili zadetke, na podlagi katerih boste lahko ocenili, koliko novih objav lahko pričakujete dnevno oz. v določenem obdobju.

- Če ste s tem zadovoljni, si izbiro področij shranite s klikom na gumb Shrani. Svojo izbiro lahko kadarkoli spremenite s tem, da popravite izbiro področja, ponovno preverite rezultate iskanja in spremenjeno izbiro shranite.

Za pomoč nas pokličite na 01 432 42 43 ali pošljite sporočilo!

Spoštovani uporabnik portala EcoLex Life! Obveščamo vas, da se z letom 2023 ta stran ne bo več posodabljala in vaš brezplačni dostop ne bo več aktiven. Ažurne okoljevarstvene vsebine smo preselili na portal Tax-Fin-Lex. Za več informacij nam pišite na info@tax-fin-lex.si ali nas pokličite na 01 4324 243.
Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 01 432 42 43 ali pošljite sporočilo.
 
x Dialog title
dialog window